Piept de pui cu şuncă şi caşcaval

de diaconta in Pui, 29 Ian 2013 | 4599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • Cateva felii de muschi file
  • 3 felii cascaval
  • sare,piper
  • mustar
  • un caţel de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu şuncă şi caşcaval:

Pieptul de pui l-am taiat în doua bucati ,pe orizontala.

Am condimentat carnea,am pus deasupra mustarul amestecat cu usturoiul pisat.

Am pus felii de muschi file,cascaval,am rulat totul si am prins cu bride de silicon.

Am pus rulada într-o tava cu hârtie de copt.

Am pus la cuptor pentru 45 de minute,pâna când carnea s-a rumenit.

Am servit cu orez cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu şuncă şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

getix 1

31.01.2013, 20:59

mmm ce bun : rapid si sanatos

diaconta 1

31.01.2013, 21:51

Mihaela

diaconta 1

31.01.2013, 21:52

Getix chiar foarte rapid si gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de piept de pui umplut cu dovlecei